2011-07-12

Trevligt att semestra med sin hund i sve

Trevligt att semestra med sin hund i sverige. Havets hus i lysekil , där tar man med sig Vovve in men inte gå genom cafét!
High chaparall går oxå bra om hunden vågar då dom kan skjuta en del där, men Ladie klara det bra.
Varhus där det finns djur så är dom välkommna in tex Hornbach,,, aldrig  att jag lämnar Ladie i bilen en varmsommar dag eller när det är kallt på vintern och dessutom kan hon bli stulen.

Vill man åka till Ullared för en dagstripp så har dom ett kanofint hunddagis .max antal tim är nog 6 tror jag.

sommaren  -12 så blev det nog Ladies badsemester, husvagn med hund. Första stopp blev i gränna vi stanna på en jättestor fin parkering kostade 100kr för 1natt  ställplats fick plats både bil och vagnen.
Där badades det men fy va kallt vättern var.. sedan tog vi åkte över till Visingsö och där fick via ett samtal halva visingsö att hitta en plats där vi kunde stå,,, gyllene knorren hjälpte oss  vi fick stå hos hans mamma som hade en mauds gårdsbutik. Dom ställde oss på en stor åker nere vid vattnet och el fick vi från pumphuset  jösses va bra vi hade det, Betalt ville dom inte ha så vi köpte lite saker i deras gårdsbutik. Dom jobbar för att det ska få bli camping på visingsö,,,, men det verkar vara mkt som står i vägen för dem. Men vänligare människor får man leta efter  vi hade fått stå där i veckor enligt dom och vi fick rek dem oxå. dom ville verkligen ha besökare på ... så gästvänliga

Sedan stanna vi i vadstena  jättefint, men där var det svårt att finna ställplats för husvagn så vi åkte till karlsborg  campingen där var fullbelagd och dom som svara var inte såå trevliga, och överallt stod det skyltar  husvagn/husbil med ett streck över så det var så man tappa humöret. Men så såg vi ett ställe där dom byggde nya hus och där stod  det 2 husbilar så vi ställde oss där oxå. 20m från vattnet och strand, husbygget var stängt på sommaren. Ladie som aldrig rymmer gjorde det med sin freesbee
ner till vattnet o stod o skällde kl 5 på morgonen för hon skulle bada. Vi mötte så mkt trevligt folk där.
Därefet blev det kinnekulle camping  fint ställe  Badplats för hundar fanns men Fy vad stenig den var
det var ett stort stort minus både jag o ladie slog halvt i hjäl oss.
Sedan hamna vi i trollhättan på deras camping  ,dom som jobbade där var mkt trevliga  det var en skogscamping, där titta vi på fallen och ladie fann platser där hon kunde bada.
Sedan hamna vi på tjörn/orust  å det är en favorit hos mig. Där nyttjade vi fina rastplatser. Vi besökte grundsund mm sedan hamna vi då manen blev sjuk på sollids camp , så trevliga så. Ladie badade för fullt och jag fick flyga helikopter.

1 kommentar:

Marie sa...

Oh! Vad trevligt att se er här, kan jag se fram emot mera?