2008-08-22

Alla är speciella på sitt sättJag älskar alla mina djur mycket. fast på olika sätt.
Ta min lille Bonzo -ja de va en gosse med mycket vilja ,Utan honom så hade jag nog inte levt idag. Han var min bästa vän i över 15 år. det var han som fick mig att tvinga mig tt slå upp ögonen när det var som jobbigast. tänk när han var 7 år och fick borellia usch, han låg stelförlamad i 3 veckor.Det var en pärs -jag fick bo hos en god vän som bodde i hus då så vi kunde bära ut honom när det var dags o kissa, alla gav han tummen ner till o med vetrinären. men när allt hopp var ute så vände det på en dag, gissa vem som var lycklig !!
Anton ja de e mysko jag skulle inte ha katter hade jag bestämmt, men min pappa hade denna svarta åbäke till katt o han älskade anton o jag älskade min pappa. Pappa blev sjuk o kunde inte längre öppna kattmaten och en massa annat. Så avlivning skulle göra honom såååå ledsen så då blev det bestämt utan att fråga Darek om det var ok att Anton johansson från krakaviken skulle flytta hit. Anton kom 1 okt 03 tror jag.
Anton i sin tur när han kom hit anpassa sig bra , bråkade aldrig med någon direkt.
Efter ett tag så hittade en en stor o ful okastrerad han katt som han tog med sig hem jämt
dom var tillsammans jämt ganska ovanligt 2 st främmande hankatter som funkar i hop.
Kompisen var en slagskämpe så det visslade om det. halva öron ärr över hela kroppen
men anton ville inte vara utan sin kompis så efter fyra mån så tog jag denna klump till vet när jag hade insett att det fanns ingen ägare till honom. Prata med djurskydd o polis va jag skulle göra om nu ev riktig ägare kom o ville ha honom. Dom hade flyttat i från honom usch.
sagt o gjort Kompis har bott här nu sedan våren 04 och han går ingen stanns han vaktar gatan!
Ladie ja det är våran sessa det oj oj. Hon är det finaste o vackraste jag vet Bonzo ja han var stotlig o stillig

Inga kommentarer: