2009-05-07

västradjursjukhuset.se | Djursjukhus, veterinär, djurklinik, djursjukvård, hund, katt

 

Veterinär Robert Cikota    Som tog hand om Kompis på sjukhuset, ja kompis har vart i slagsmål igen  och  mådde inte bra alls så då åkte vi till detta braiga djursjukhus  dom tog även hand om ladie  i måndags när hon hade ont i öronen. Kompis var rätt drogad men lyckades dock ändå bita denna snälla vetrinär. Han är en mycket kompetent vetrinär och bryr sig om sina patienter.


Specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar.Veterinär Robert D. Cikota
Inriktning:
Hudsjukdomar och allergi.
Hormonella sjukdomar.
Intensivvård.
Robert tog sin veterinärexamen 2001. Han började efter detta att arbeta på Blå Stjärnans Djursjukhus i Göteborg vilket han gjort fram till sommaren 2007. Han har under delar av 2007 även arbetat på Blå Stjärnans Djursjukhus i Borås.
Robert har skaffat sig en bred kompetens och stor erfarenhet inom såväl kirurgi, medicin som intensivvård. Han har gått ett flertal kurser såväl nationella som internationella. Under senare år har Robert inriktat sig och fortbildat sig i ffa hudsjukdomar, hormonella sjukdomar samt intensivvård. Han har bl a genomgått en europeisk specialutbildning i hudsjukdomar och allergi i Wien.
På Västra Djursjukhuset kommer Robert tillsammans med Ann-Mari Kjellgren att vara ansvarig för bl a diagnostik och behandling av hudsjukdomar och allergi samt intensivvård
Robert är engagerad i flera intresseorganisationer inom veterinärmedicinen bl a i Skinnklubben, som är en sammanslutning för veterinärer intresserade av hudsjukdomar. Han sitter också i styrelsen för Smådjurssektionen inom Sveriges Veterinärmedicinska Sällskap. Robert har också ett uppdrag som föreläsare vid Göteborgs universitet.

västradjursjukhuset.se | Djursjukhus, veterinär, djurklinik, djursjukvård, hund, katt

Inga kommentarer: